Wat te doen in Tilburg wanneer het regent?

Het regent alweer. Heb jij geen zin om thuis te gaan zitten, maar wil jij er heerlijk even tussenuit met je vrienden, familie of collega’s? Dan hebben wij een interessante tip. Speel mee in onze escape rooms. Tijdens het spelen van een escape spel ben je niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Regent het of is het erg koud? Dan is een escape room in Tilburg de oplossing om toch een hele gezellige dag te hebben. Ben jij klaar voor een leuke dag met spannende puzzels, raadsels en sensatie?

Leuke thema’s

Veel escape rooms hebben leuke verhaallijnen om het spel spannender, leuker of grappiger te maken. Ga weer terug naar de jaren negentig met de ‘Back to the ‘90S’. Dit zal een avontuur worden die je niet meer snel zult vergeten. Een feest der herkenning vol met muziek en leuke puzzels staan je te wachten. Voordat je toegang krijgt tot de jaren negentig, moet je samen met je groep de tijdmachine kraken. Breek met je groepje binnen de tijd in en probeer de gouden Furby. Als je dit allemaal binnen de tijd kunt doen, dan krijg je ook nog eens toegang tot het Rad van Fortuin. Hierbij maak je kans op een geweldige jackpot.

Extra spanning

De Escape room in Tilburg staat voor avontuur. Omdat je niet weet wat jullie precies kunnen verwachten, zorgt dit ervoor dat de spanning extra wordt opgevoerd. Gaat het jullie lukken om alles binnen de tijd af te ronden? Om hier achter te komen zul je het spel moeten spelen. Het is aan te raden om de escape rooms met minimaal 3 personen en maximaal 8 personen te spelen. Op deze manier is het mogelijk om optimaal deel te nemen. Ook is er een minimum leeftijd. Deelnemers moeten minimaal 16 jaar of ouder zijn om mee te kunnen doen.

Maak de dag compleet

Wil je er graag een leuke dag van maken? Dan is het ook mogelijk om een escape spel te combineren met een etentje. Praat heerlijk na met je vrienden, collega’s of familieleden bij een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Hoe heeft iedereen de escape room ervaren? Ook een borrel van te voren of achteraf is mogelijk. Geef je wensen bij ons aan en wij doen ons best om er samen een onvergetelijke dag van te maken. In overleg is er veel mogelijk.