Speel de spannende Escape Room Mission Impossible in Breda

Wil jij samen met je team deelnemen aan ’s werelds meest beruchte inlichtingendienst? Doe dan mee aan de Mission Impossible Escape Room in Breda. Ga met je team de uitdaging aan en probeer binnen 55 minuten in te breken en vervolgens te ontsnappen. De Escape Room is gevestigd op een spectaculaire toplocatie in een van de eeuwenoude ondergrondse, verborgen ruimtes van Breda. Durven jullie het aan?

Mission Impossible

succesvolle escapeSamen met je team ben je onderdeel van de IMF. De IMF is ’s werelds meest beruchte inlichtingendienst. Vandaag gaat alles verkeerd en je komt samen met je team vast te zitten in een verlaten en diep verborgen kantoor van een misdaadsyndicaat. Het kantoor is jarenlang gebruikt voor het witwassen van geld en andere kwaadwillige praktijken. Je team heeft ervoor gezorgd dat het bouw leeg is en het beveiligingssysteem voor 55 minuten is platgelegd. Het is jullie taak om in het kantoor van de directeur een goudstaaf van IMF terug te stelen. Jij en je team moeten door middel van verborgen aanwijzingen en hints de klus klaren. Vinden jullie de goudstaaf en de sleutel van de deur op tijd?

Goed samenwerken

Stap de escape room binnen en kijk goed om je heen om aanwijzingen te vinden. Je moet goed samenwerken om de raadsels op te lossen. Hoe sneller jullie dit voor elkaar krijgen, des te eerder jullie de kluis kunnen kraken. Krijgen jullie de deur op tijd open om te ontsnappen met je team? De escape room is geschikt voor groepen van 3 tot 8 personen. Het is ook mogelijk om met grotere groepen te spelen, maar dan raden wij jullie aan om na elkaar te spelen.

Tijd voor iets nieuws

Escape room Breda is zeer geschikt als bedrijfs- of teamuitje. Ook is het zeker een goed idee om mee te doen met je vrienden of familie. Ben je al te vaak naar de bioscoop geweest en heb je zin in iets nieuws? Kies dan voor onze Escape Room Mission Impossible in Breda. Het is een race tegen de klok om op tijd uit de kamer te ontsnappen. Leer elkaar nog beter kennen en laat je verrassen door dit geweldige Escape Game.

Kom onze spannende escape room Breda zelf ervaren.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − eleven =