Signalen dat je gek bent op escape games

Heb jij wel eens meegedaan aan een escape game? Als jij je herkent in onderstaande signalen, dan weten je zeker dat een escape room game iets voor jou is. Lees snel mee.

Creativiteit is jouw passie

Om de missies uit onze Escape Rooms in Breda of Tilburg op te lossen moet je ingewikkelde puzzels ontrafelen. De puzzels zijn zeker niet makkelijk en je hebt maar een uur de tijd. Als je geen gebruik maakt van je creativiteit zal het je haast niet lukken om te ontkomen. Hoe vaker je een Escape Game speelt, hoe handiger je er in gaat worden. Ben jij creatief genoeg?

Communicatie is voor jou geen probleem

In onze rooms is het niet voldoende om alleen slim te zijn, je moet ook goed samen kunnen werken met je team. Het is de bedoeling dat je informatie deelt met je teamgenoten en natuurlijk ook aanhoort wat hun ideeën zijn over bepaalde raadsels en puzzels. Dit moet natuurlijk allemaal binnen de tijd die ervoor staat. Natuurlijk ben jij een echte team player en is dit geen probleem voor jou.

Je bent altijd in voor een leuke dag met je vrienden

Vind jij het leuk om uit te gaan met je vrienden, tijd met elkaar door te brengen en geweldige avonturen te beleven? Dit is zeker geen normaal avondje in het café met je vrienden, waar je samen zit aan een tafel en constant op je telefoon kijkt. Dit spel heeft een doel. Je moet de uitdaging aangaan en de puzzels oplossen zodat jullie uiteindelijk het spel kunnen winnen. De rooms in Tilburg en Breda zorgen ervoor dat je op een nieuwe manier tijd doorbrengt met je vrienden en familie.

Wij beschikken over twee geweldige Escape Rooms. Op de homepage vind je meer informatie over deze games en eventuele arrangementen die je kunt boeken.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × three =