Safaripark Beekse BergenWil je er écht even tussenuit? Dan is het tijd om een bezoek te brengen aan Safaripark Beekse Bergen. Safaripark Beekse Bergen is een safaripark waar je oog in oog komt te staan met allerlei wilde dieren. Een dag in dit prachtige park zal je niet snel meer vergeten. De Beekse Bergen kun je vinden in Noord-Brabant tussen Tilburg en Hilvarenbeek. Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen is leuk voor jong en oud.

Op safari

Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen zal je een onvergetelijke ervaring bezorgen. Maak kennis met prachtige wilde dieren en leer hier van alles over de natuur. Voor kinderen zijn er allerlei faciliteiten die dit dagje uit nog leuker maken. Er is bijvoorbeeld een leuke Djambo show waar de kinderen leuk mee kunnen dansen met de eigen show van mascotte Djambo. Ook zijn er veel speeltoestellen waar de kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Dit uitje is leerzaam voor iedereen die een bezoek brengt aan dit safaripark. Er zijn diverse routes die je kunt bewandelen. Tijdens deze wandelingen kun je genieten van leerzame voederpresentaties. Rangers geven de dieren hun voeding en leggen jou uit wat de eetgewoontes zijn van de dieren.

Een onvergetelijke ervaring

Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen kun je altijd inplannen, het is namelijk mogelijk om 365 dagen te genieten van een prachtige safari tocht. Je kunt op allerlei verschillende manieren op avontuur. Kies voor een autosafari of ga met de bus. Wil je meer natuur zien? Dan is een bootsafari of wandelsafari ook een hele goede keuze. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van diverse safari’s. De volgorde van de safari’s mag je helemaal zelf bepalen. Als jij deze dag nóg specialer wilt maken, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een jeep- of kanosafari. Op welke manier je dit avontuur ook aangaat, dit zal een unieke ervaring worden.

Heb je een leuke dag in het safaripark gehad? Dan kan je de dag een perfecte afsluiting geven door onze escape room in Tilburg te spelen. Dit kan eventueel gecombineerd worden met een hapje en een drankje. Boeken doe je hier.

Houd je van natuur? Bekijk ook ons artikel over het Tivolipark.