Pirate Adventure

Ontrafel het mysterie van Breda!
Pirate Adventure Room

Drie eeuwen geleden verstopte een van de meeste bloeddorstige piraten ooit zijn schat in het eeuwenoude Breda. In deze stad liggen 8 geheimen verborgen die toegang tot de schatkist bieden. Let op: De mysterieuze schatkist is vervloekt en verschijnt slechts 1 keer in de 100 jaar voor een periode van 70 minuten aan het blote oog… Jullie doel is om de virtuele schatkist binnen de tijd te openen voordat deze verdwijnt in het oneindige tot de volgende eeuw! De schatkist is te openen via jullie telefoon, maar alleen als jullie het spel uitspelen (er ligt dus geen echte schatkist verborgen in de stad).

Wat staat jullie te wachten?
Pirate Adventure is GEEN ESCAPE ROOM, maar een speurtocht zonder begeleiding en speelt zich buiten af. De Pirate Adventure wordt gespeeld via een handige app op je smartphone. Het spel duurt maximaal 70 minuten. Op elke hoek wacht een raadsel of aanwijzing op je. Het is aan jou en je team om de aanwijzingen te vinden en de raadsels op te lossen in een race tegen de klok om het spel te winnen. De Pirate Adventure is te spelen in teams van 2-6 personen. Zorg dat je per team minimaal 1 opgeladen smartphone met internetverbinding tot je beschikking hebt.

Hoe werkt het?
Jullie avontuur begint bij de laatst bekende uitvalsbasis van BlackBeard, midden in het hart van Breda, aan de Havermarkt. Open de app en voer jullie unieke spelcode in. Vanaf dat moment heb je 70 minuten de tijd om alle raadsels op te lossen en de Pirate Adventure uit te spelen. Welk team lukt het om de game uit te spelen en de virtuele schatkist van Blackbeard te openen?!


RESERVEER VOOR €39,- per team (max. 6 personen per team).

Een uniek citygame avontuur
Het spel is uitermate geschikt voor diegenen die avontuur zoeken en de stad willen ontdekken. Probeer samen met je collega’s, vrienden of familie om het raadsel van de piraten op te lossen. Onze Pirate Adventure zal je niet alleen vermaken maar brengt je ook op de leukste plekjes in de stad. Tijdens het spel zul je verschillende uitdagingen tegen komen. Kritisch denken, observeren, creativiteit en teamwork!

Gaan jullie de uitdaging aan?

Nog even op een rijtje:

70 minuten gameplay!
Het is aan jou en je team om de aanwijzingen te vinden en de raadsels op te lossen en om het spel te winnen. Jullie hebben 70 minuten de tijd om het mysterie van de Pirate Adventure op te lossen. Redden jullie het binnen de tijd?

Slechts €39,- per team!
Deze citygame kost slecht € 39,- per team (minimaal 2 deelnemers en maximaal 6 per team).

Open de virtuele schatkist
Lukt het jullie om de vloek van Blackbeard te verbreken en de virtuele schatkist te openen? Het avontuur laat je de mooiste plekjes van Breda zien! Een ideale manier om de stad te leren kennen.

Locatie
De startlocatie van de Pirate Adventure is de Havermarkt in Breda. De eindlocatie is voor elke team anders. Wel bevinden alle eindlocaties zich in of rondom het stadscentrum.