Nieuw in Breda: Pirate Escape

Zijn jullie klaar voor een groot avontuur? De meest bloeddorstige piraat heeft drie eeuwen geleden een van de grootste schatten ter wereld verborgen in een stad genaamd ‘Nassau Stad’. Lukt het jullie om binnen 60 minuten de schat van Blackbeard te openen voordat deze voorgoed verdwijnt? Als je op zoek bent naar avontuur is dit een zeer geschikt spel. Ga samen op zoek naar de aanwijzingen om de spannende puzzels en raadsels op te lossen. Tijdens Pirate Escape zit je niet opgesloten in een kamer, maar ga jij letterlijk de stad in om de raadsels op te lossen. Dit is een geheel nieuwe ervaring op het gebied van escape rooms. Zijn jullie klaar voor een race tegen de klok?

Tijd voor avontuur

Jullie avontuur zal starten bij Restaurant Popocatepetl, Schoolstraat 2 te Breda. Hier zullen jullie worden opgewacht door de geweldige schatbewaarder van Blackbeard. Hierna zal er een prachtige ontdekkingstocht volgen die voorzien is van allerlei spannende puzzels en raadsels. Dit spel bevat indoor en outdoor elementen. Tijdens het spel zullen jullie de stad ingaan, maar uiteindelijk zal het spel ook weer op deze locatie eindigen. Dit is geen spel die je makkelijk kunt winnen. Zorg er daarom voor dat je goed samenwerkt met je teamgenoten. Wees creatief, overleg met elkaar en luister naar elkaars tips. Alleen op deze manier is het voor jullie mogelijk om op tijd de mysterieuze schatkist te openen. Gaat het jullie lukken om binnen de tijd de schat te openen?

Teamwork

De Pirate Escape zorgt ervoor dat jullie creativiteit, karakter en samenwerking op de proef worden gesteld. Het is van belang om samen te werken zodat jullie als groep zo snel mogelijk de schat kunnen openen. Hoe beter jullie naar elkaar luisteren en creatief denken, des te eerder jullie de inhoud van de geweldige schat van blackbeard kunnen bekijken.

Leer elkaar kennen

Tijdens dit spel zul jij je collega’s, familieleden of vrienden op een hele andere manier leren kennen. Het is de bedoeling om zo goed mogelijk met elkaar samen te werken zodat jullie de raadsels en puzzels zo snel mogelijk oplossen. Op dit moment zullen jullie ook elkaars sterke en zwakke punten leren kennen. Wie is er ongeduldig? Wie denkt er out of the box en welke teamleden zijn getalenteerd in het kraken van codes? Speel Pirate Escape en leer elkaar nog beter kennen.