Hoeveel kost een escape room?

De escape rooms zijn tegenwoordig erg populair. Het deelnemen aan een escape room is goed voor de teambuilding, maar daarnaast ook erg gezellig. Het deelnemen aan een spannende escape spel hoeft niet duur te zijn. Het is al mogelijk om de Escape rooms te spelen vanaf €15,- per persoon. Wij vertellen je graag meer over de prijzen van een escape room.

Combineer de dag

Wil je er een algehele leuke dag van maken? Dan is het ook mogelijk om de escape game te combineren met een lunch, diner of borrel. Ga na de game heerlijk lunchen of dineren. Tijdens een gezellige borrel kun je met je team heerlijk napraten over de spannende en ingewikkelde puzzels.

Tarieven Breda en Tilburg

Speel je mee met een groep van 3 tot 5 personen, dan betaal je hier € 75,- per groep voor. Voor een groep van 6 personen € 90,- per groep. Daarnaast is het ook mogelijk om met een groep van 7 personen te spelen voor € 105,- per groep en met 8 personen voor € 120,- per groep. Ook als je met meer mensen wilt spelen is dit bij ons geen probleem. Het is namelijk mogelijk om 2 rooms naast elkaar te reserveren.

Arrangementen en prijzen Breda

De escape room ‘Mission Impossible’ is een unieke belevenis. Het is mogelijk om voor slechts €15,- per persoon in de huid te kruipen van een geheime agent. Combineer de escape room met een welkomstcocktail en een hoofdgerecht voor € 27,50 per persoon. Ook als je de Escape Room in Breda ‘Mission Impossible’ wilt combineren met een diner hebben wij een mooi tarief voor je. Dit kan namelijk al voor € 40,00 per persoon. Bekijk de website voor meer informatie.

Arrangementen en prijzen Tilburg

In Tilburg kun je de escape room ‘Back to the 90s’ spelen. Stap de tijdmachine in en beleef een unieke escape avontuur voor 15 per persoon. Dit avontuur kun je momenteel combineren met een tapas arrangement voor 32,50 per persoon. Wil je na de escape room graag dineren? Dan is het mogelijk om de escape room te combineren met een drie gangen keuze menu voor 35 per persoon. Bekijk de website voor het gehele aanbod.

Elke cent waard

Het spelen van een escape game is elke cent waard. Jullie krijgen er als team namelijk weer een mooie ervaring bij. Met een escape game ontsnap je uit de dagelijkse sleur en stap je samen een spannend avontuur in. Vorm samen met collega’s, vrienden of familie een team en doe mee. Onze escape rooms zullen je gegarandeerd ontzettend veel plezier geven.