Goedkoop uitje met vrienden in centrum van Tilburg

Wil je graag met je vrienden in het centrum van Tilburg wat leuks doen? Natuurlijk moet zo’n uitje niet te veel kosten. Het moet namelijk ook leuk blijven voor je portemonnee. Kies voor een escape room en ervaar samen met je vrienden een geweldige dag in het centrum van Tilburg. Een leuke dag hebben met je vrienden hoeft zeker niet duur te zijn. Wij vertellen je graag meer.

Uitje met vrienden

Als je op zoek bent naar een leuk uitje met je vrienden, dan hebben wij een goede tip. Speel samen met je vrienden een escape room in het centrum van Tilburg. Dit is een mooie gelegenheid om je vrienden op een hele andere manier te leren kennen. Om op tijd de puzzels en raadsels van de escape room op te kunnen lossen, is het van belang om goed samen te werken en creatief bezig te zijn. Daarnaast zal het vooral een erg gezellig en leuk uitje worden. Precies waar jullie naar op zoek zijn.

Back to the ‘90S

In Tilburg kun je een geweldig en unieke escape room vinden. Midden in het hart van het centrum van Tilburg zal het gezelschap worden ontvangen voor een spel die je meeneemt naar de jaren negentig. Samen met je vrienden zul je een feest der herkenning ervaren. Het zal een avontuur worden met unieke puzzels en gezellige muziek. Het doel van het spel is om een tijdmachine te kraken zodat je toegang krijgt tot de jaren negentig. Als je eenmaal binnen bent moet je samen met de groep de unieke Gouden Furby stelen. Beleef met je vrienden een hilarische dag. Om mee te kunnen doen heb je geen kennis nodig van de jaren negentig. Of je nu jong bent of oud, dit spel is geschikt voor iedereen.

Goedkoop

Het is momenteel al mogelijk om deel te nemen aan een escape room voor maar
€ 15,- per persoon. Dit is zeker niet duur als je dit gaat vergelijken met prijzen voor andere uitjes. Daarnaast is het ook mogelijk om samen met je vrienden de escape room te combineren met een hapje of drankje. Combineer de escape room bijvoorbeeld met een tapas arrangement voor maar €32,50. Heb je liever een diner achteraf met je vrienden? Dan is het mogelijk om de escape room te combineren met een drie gangen keuze menu voor maar € 35,-.