ESCAPE ROOM XL

SPEEL NU ESCAPE ROOM MET 1 GROTE GROEP

Ontrafelen jullie het mysterie? De escape game voor grote groepen!

U bent op zoek naar een Escape Room Grote Groep? Waar jullie met zijn allen tegelijk het populaire Escape Room kunnen spelen? De nieuwste rage op uitjes- gebied is nu bij ons te boeken! In navolging van onze eigen Escape Room waar wij groepen tot 8 personen ontvangen, hebben wij van dit unieke spektakel een XL variant gemaakt. Hierdoor is het nu mogelijk om onze Escape Room ervaring te uit te breiden en met grote groepen tegelijk te spelen. Escape XL heeft zelfs een eigen website: www.escape-xl.nl 

Escape XL – Dé perfecte teambuildingsactiviteit voor grote groepen

Wij hebben in Breda en Tilburg een Escape Room. Deze kamers zijn onwijs populair, maar bieden slechts toegang voor 8 personen per uur.  Tijdens deze Escape-experience kun je met een grote groep tegelijkertijd deelnemen aan het spel. Je wordt onderverdeeld in teams en ieder team krijgt een eigen mysterieuze kist op tafel. In deze kist zitten spellen waarmee kluizen geopend kunnen worden. In de kluizen zitten items die het team weer nodig heeft voor de finale. Het team wat als eerste de laatste kluis opent, wint het spel.
Escape XL wordt aan tafels gespeeld en is een binnenactiviteit die vaak in een zaal wordt opgebouwd. Vooraf of na afloop van het spel, kun je natuurlijk gezellig borrelen met een hapje en een drankje. Escape XL kunnen wij in principe opbouwen in elke stad op een geschikte locatie.

Trip Advisor

“Wij hebben escape xl gespeeld met 49 personen. Het was geweldig omdat we binnen een uur hebben moeten switchen van een buitenactiviteit naar een binnen activiteit. Geweldig gedaan en alle lof aan Tom en Gerrit.
Alle collega’s hebben enorm genoten en we gaan zeker meer gebruik maken van jullie.
Groetjes alle Visio onderwijs collega’s.”