Op 10 minuten rijden van Tilburg vind je een plaats waar de tijd vertraagt en je hartslag stijgt.

Als je ogen je niet langer kunnen helpen, nemen je andere zintuigen het over.  In een ruimte van 100 m² die is gevuld met ongewone eigenschappen en objecten, geluid en visuele effecten en donkere schaduwen zijn jij en je collega’s/ vrienden de spelers.

In het spel kun je geheime kamers ontdekken waar je je kunt verbergen. Onverwacht geluid en lichteffecten zullen de spanning verhogen , hoor je je hart kloppen?

Tijdens het spel zal je merken hoe je gehoor, gevoel van geur en waarneming zijn toegenomen. Beleef deze adrenaline rush nu exclusief bij Nox Room.

Hoe werkt NOX?

Spelers worden verdeeld in 2 kampen, Jagers en Schaduwen. Schaduwen mogen zich in het labyrinth verstoppen en Jagers moeten ze vinden.

Probeer verschillende strategieën in de rol van en jager of schaduw, experimenteer met de meest onverwachte interieur items, probeer de tegenstander te slim af te zijn en te ontsnappen.

Halverwege het spel draaien we de rollen om.  Doel van het spel is om de geheime amuletten te vinden voordat jij door een Jager wordt opgemerkt.  Onverwachte geluids- en lichteffecten laten je nog geen seconde ontspannen.

Durf jij deze actievolle en alles behalve ‘standaard’escape experience te komen spelen?

NOX is een game die met het hele bedrijf of door de hele familie kan worden gespeeld , we hebben zelfs een kidsversie  (vanaf 8 jaar) waarbij de kids zelf kunnen spelen terwijl de ouders kunnen genieten van een bakje koffie  in onze lounge zone.

Elke keer is de game weer anders!

Escape room bedrijfsuitje of teamuitje

Ook voor een bedrijfsuitje is de escape room Tilburg een leuke activiteit. Ga in verschillende teams het spel spelen, welk team heeft de minste tijd nodig om te ontsnappen? Op deze manier maak je er naast een race tegen de klok, ook een onderlinge wedstrijd van. Praat daarna gezellig na over de verschillende aanwijzingen en waar jouw team vastliep. Door eens iets heel anders met je collega’s te ondernemen zie je ze van een andere kant. De Escape Room in Tilburg is een avontuur wat je aangaat. Je weet niet precies wat je kunt verwachten, en dat maakt het extra spannend.

Check hieronder onze intromovie, hiermee kom je helemaal in de stemming. GELUID AAN!