Escape room spelen als onderdeel van vrijgezellenfeest

Gaat je beste vriend of vriendin trouwen en wil je graag een leuke activiteit regelen? Het is momenteel mogelijk om een escape room spelen op een vrijgezellenfeest. Ga samen met je vrienden de spannende uitdagingen aan en probeer om op tijd uit de escape room te ontsnappen. Moet jij binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren? Wij geven je graag aan waarom escape room spelen een perfect onderdeel is van een vrijgezellenfeest.

Uniek en onvergetelijk

Als iemand van je vrienden binnenkort gaat trouwen, wil je natuurlijk een geweldig vrijgezellenfeest organiseren. Het vrijgezellenfeest moet uniek en onvergetelijk worden. Een dag om te blijven herinneren. Een escape room spelen als onderdeel van een vrijgezellenfeest is een perfect onderdeel van de dag. Het zal de spanning erin houden en iedereen weer helemaal op scherp zetten. Het is gemakkelijk om mee  te spelen met meerdere mensen en daarnaast zullen alle aanwezigen elkaar ook nog beter leren kennen. Om de puzzels en raadsels op te lossen is het namelijk de bedoeling dat er goed samengewerkt gaat worden.

Aanrader

Een erg leuke escape game om te spelen tijdens een vrijgezellenfeest is ‘The Hangover’. De avond voor het spel hebben jullie een hele foute avond gehad. Zo fout, dat iedereen is vergeten wat er is gebeurd. Het is jullie doel om te achterhalen tijdens het spel wat er de avond ervoor precies is gebeurd. Dit zal een uitje worden met hilarische raadsels en puzzels. Gezelligheid is zeker gegarandeerd tijdens dit uitje. Ga op avontuur in een prachtige binnenstad en beleef met elkaar een gezellige dag. Het leuke is dat je aan het eind van het spel ook een stapel foto’s meekrijgt. Zo heb je altijd tastbare herinneringen aan het vrijgezellenfeestje en de geweldige raadsels en puzzels tijdens het escape spel.

Betaalbaar

Het spelen van een escape game is ook betaalbaar. Vooral als je een grote vriendengroep hebt die aanwezig zijn tijdens het vrijgezellenfeest is dit erg fijn. Het is nu al mogelijk om vanaf €15,- per persoon mee te doen. Dit zal een geweldige ervaring worden die jullie niet snel meer zullen vergeten. Het is mogelijk om de escape game te combineren met een lunch, diner of borrel. Jullie kunnen zelf aangeven bij welke horecagelegenheid het spel begint of eindigt, dus jullie kunnen het zelf zo betaalbaar of luxe maken als jullie zelf willen. Na dit vrijgezellenfeest kunnen jullie tevreden vooruitkijken naar de bruiloft.