Een escape room met grote groep spelen

Tegenwoordig zijn er veel escape rooms beschikbaar voor groepen. De meeste escape rooms zijn te spelen met circa 8 personen. De escape room is een unieke activiteit die uitdagend is voor grote groepen. Speel met een grote groep een escape room en beleef een geheel nieuwe ervaring. Zijn jullie klaar om spannende mysteries te ontrafelen? Leer elkaar kennen op een hele andere manier en werk tegelijkertijd aan de teambuilding. Maak kennis met Escape XL.

Een nieuwe escape-experience

Het spelen van een escape room met een grote groep is een geheel nieuwe ervaring. Escape XL is te spelen vanaf 20 personen en op meer dan 100 locaties in Nederland. Met een grote groep is het mogelijk om tegelijkertijd deel te nemen aan een spannende en unieke spel. Het spel zal 1,5 uur duren. Uitleg en begeleiding van professionele medewerkers zit hierbij inbegrepen. Escape XL is een binnenactiviteit. Dit uitje kan dus zeker doorgaan als het buiten ontzettend hard regent. Voor veel andere activiteiten ben je namelijk vaak afhankelijk van het weer.

Spelverloop

Tijdens het spel zal de grote groep onderverdeeld worden in kleinere groepen. Het spannende spel zal beginnen met een mysterieuze kist voor elk groepje. De kist bevat allerlei spellen waarmee kluizen geopend kunnen worden. De kluizen moeten op tijd geopend worden omdat er items in zitten die nodig zijn om de finale te kunnen spelen. Heeft jouw team als eerste de laatste kluis geopend? Dan mogen jullie jezelf de winnaars van het spel noemen. Welke team kan het beste presteren onder druk en werkt het snelste samen om de puzzels op te lossen? Het zal een zenuwslopende wedstrijd worden.

Een onvergetelijke dag

Ga samen met elkaar de uitdaging aan en speel met een grote groep mee. Voordat het spel begint, is het mogelijk om met de groep ergens te verzamelen. Spreek bijvoorbeeld af bij een café in de buurt voor een hapje of drankje. Zo kan de spanning al worden opgebouwd en komt de sfeer er al goed in te zitten. Wil je liever na het spel met de groep heerlijk napraten? Dan kan dit tijdens een lunch of diner.

Waar en wanneer

Escape XL is niet afhankelijk van een bepaalde locatie. Het spel is inmiddels al te spelen op meer dan 100 locaties in Nederland.  In overleg is er veel mogelijk. Samen proberen wij er een onvergetelijke dag van te maken.