Escap Room Brabant

Goedkoop uitje met vrienden in centrum van Tilburg

Wil je graag met je vrienden in het centrum van Tilburg wat leuks doen? Natuurlijk moet zo’n uitje niet te veel kosten. Het moet namelijk ook leuk blijven voor je portemonnee. Kies voor een escape room en ervaar samen met je vrienden een geweldige dag in het centrum van Tilburg. Een leuke dag hebben met je vrienden hoeft zeker niet duur te zijn. Wij vertellen je graag meer.

Uitje met vrienden

Als je op zoek bent naar een leuk uitje met je vrienden, dan hebben wij een goede tip. Speel samen met je vrienden een escape room in het centrum van Tilburg. Dit is een mooie gelegenheid om je vrienden op een hele andere manier te leren kennen. Om op tijd de puzzels en raadsels van de escape room op te kunnen lossen, is het van belang om goed samen te werken en creatief bezig te zijn. Daarnaast zal het vooral een erg gezellig en leuk uitje worden. Precies waar jullie naar op zoek zijn.

Back to the ‘90S

In Tilburg kun je een geweldig en unieke escape room vinden. Midden in het hart van het centrum van Tilburg zal het gezelschap worden ontvangen voor een spel die je meeneemt naar de jaren negentig. Samen met je vrienden zul je een feest der herkenning ervaren. Het zal een avontuur worden met unieke puzzels en gezellige muziek. Het doel van het spel is om een tijdmachine te kraken zodat je toegang krijgt tot de jaren negentig. Als je eenmaal binnen bent moet je samen met de groep de unieke Gouden Furby stelen. Beleef met je vrienden een hilarische dag. Om mee te kunnen doen heb je geen kennis nodig van de jaren negentig. Of je nu jong bent of oud, dit spel is geschikt voor iedereen.

Goedkoop

Het is momenteel al mogelijk om deel te nemen aan een escape room voor maar
€ 15,- per persoon. Dit is zeker niet duur als je dit gaat vergelijken met prijzen voor andere uitjes. Daarnaast is het ook mogelijk om samen met je vrienden de escape room te combineren met een hapje of drankje. Combineer de escape room bijvoorbeeld met een tapas arrangement voor maar €32,50. Heb je liever een diner achteraf met je vrienden? Dan is het mogelijk om de escape room te combineren met een drie gangen keuze menu voor maar € 35,-.

The Hangover Escape Room Brabant

Escape room spelen als onderdeel van vrijgezellenfeest

Gaat je beste vriend of vriendin trouwen en wil je graag een leuke activiteit regelen? Het is momenteel mogelijk om een escape room spelen op een vrijgezellenfeest. Ga samen met je vrienden de spannende uitdagingen aan en probeer om op tijd uit de escape room te ontsnappen. Moet jij binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren? Wij geven je graag aan waarom escape room spelen een perfect onderdeel is van een vrijgezellenfeest.

Uniek en onvergetelijk

Als iemand van je vrienden binnenkort gaat trouwen, wil je natuurlijk een geweldig vrijgezellenfeest organiseren. Het vrijgezellenfeest moet uniek en onvergetelijk worden. Een dag om te blijven herinneren. Een escape room spelen als onderdeel van een vrijgezellenfeest is een perfect onderdeel van de dag. Het zal de spanning erin houden en iedereen weer helemaal op scherp zetten. Het is gemakkelijk om mee  te spelen met meerdere mensen en daarnaast zullen alle aanwezigen elkaar ook nog beter leren kennen. Om de puzzels en raadsels op te lossen is het namelijk de bedoeling dat er goed samengewerkt gaat worden.

Aanrader

Een erg leuke escape game om te spelen tijdens een vrijgezellenfeest is ‘The Hangover’. De avond voor het spel hebben jullie een hele foute avond gehad. Zo fout, dat iedereen is vergeten wat er is gebeurd. Het is jullie doel om te achterhalen tijdens het spel wat er de avond ervoor precies is gebeurd. Dit zal een uitje worden met hilarische raadsels en puzzels. Gezelligheid is zeker gegarandeerd tijdens dit uitje. Ga op avontuur in een prachtige binnenstad en beleef met elkaar een gezellige dag. Het leuke is dat je aan het eind van het spel ook een stapel foto’s meekrijgt. Zo heb je altijd tastbare herinneringen aan het vrijgezellenfeestje en de geweldige raadsels en puzzels tijdens het escape spel.

Betaalbaar

Het spelen van een escape game is ook betaalbaar. Vooral als je een grote vriendengroep hebt die aanwezig zijn tijdens het vrijgezellenfeest is dit erg fijn. Het is nu al mogelijk om vanaf €15,- per persoon mee te doen. Dit zal een geweldige ervaring worden die jullie niet snel meer zullen vergeten. Het is mogelijk om de escape game te combineren met een lunch, diner of borrel. Jullie kunnen zelf aangeven bij welke horecagelegenheid het spel begint of eindigt, dus jullie kunnen het zelf zo betaalbaar of luxe maken als jullie zelf willen. Na dit vrijgezellenfeest kunnen jullie tevreden vooruitkijken naar de bruiloft.

Beste Escape Room Tilburg

De fascinatie van mensen met raadsels en puzzels

Op dit moment is de escape room een populair en spannend uitje om te beleven met je collega’s, vrienden en familie. Samen met een groep wordt je opgesloten in een kamer. Door middel van aanwijzingen en het oplossen van allerlei spannende raadsels moet je proberen om uit de kamer te ontsnappen. Dit zal je alleen maar lukken als je goed samenwerkt zodat de raadsels en puzzels opgelost kunnen worden. Waarom zijn wij zo gefascineerd door raadsels en puzzels? Wij geven je graag meer informatie.

Probleemoplossend denken

Wij zijn als mens gefascineerd door raadsels en puzzels. Dit komt omdat het menselijke brein zo is ingesteld dat wij altijd op zoek zijn naar oplossingen voor problemen. Zien wij een probleem? Dan gaat onze brein al druk aan de slag om een oplossing hiervoor  te vinden. Dit proces ervaren wij ook als wij raadsels en puzzels onder ogen krijgen. Ons brein krijgt direct het signaal om zo snel mogelijk op zoek te gaan naar antwoorden op vragen die er op dat moment zijn. Wij zijn er als mens gek op om problemen op te lossen. Het liefst zo snel mogelijk. Dit zal erg goed van pas komen tijdens een spannende escape game.

Verbanden leggen

Om raadsels en puzzels op te kunnen lossen, is het van belang dat je goed verbanden kunt leggen. Dit betekent dat je moet begrijpen dat elk stuk onderdeel is van een geheel. Bij een escape room kun je dit optimaal trainen. Om de puzzels en raadsels van het verhaallijn op te kunnen lossen, is het van belang dat uiteindelijk elk stukje van het verhaal op de juiste plek valt. Door samen te werken en geconcentreerd te zijn tijdens het spel, is de kans groter dat je alle raadsels en puzzels weet op te lossen.

Elke keer weer anders

De escape rooms zijn interessant voor veel mensen omdat er elke keer weer sprake is van een andere thema. Dit betekent dat in de meeste gevallen de raadsels en puzzels elke keer weer anders zullen zijn. Jij hoeft je dus nooit te vervelen. Elke escape room bevat weer veel raadsels en puzzels die erop wachten om door jullie opgelost te worden. Dankzij de verschillende verhaallijnen van elk escape room zal de ervaring elke keer weer anders zijn. Sommige thema’s zijn grappig en andere thema’s zijn weer erg griezelig. Voor elke groep en gelegenheid is er wel een passende verhaallijn aanwezig.

Escape Room Brabant

Hoeveel kost een escape room?

De escape rooms zijn tegenwoordig erg populair. Het deelnemen aan een escape room is goed voor de teambuilding, maar daarnaast ook erg gezellig. Het deelnemen aan een spannende escape spel hoeft niet duur te zijn. Het is al mogelijk om de Escape rooms te spelen vanaf €15,- per persoon. Wij vertellen je graag meer over de prijzen van een escape room.

Combineer de dag

Wil je er een algehele leuke dag van maken? Dan is het ook mogelijk om de escape game te combineren met een lunch, diner of borrel. Ga na de game heerlijk lunchen of dineren. Tijdens een gezellige borrel kun je met je team heerlijk napraten over de spannende en ingewikkelde puzzels.

Tarieven Breda en Tilburg

Speel je mee met een groep van 3 tot 5 personen, dan betaal je hier € 75,- per groep voor. Voor een groep van 6 personen € 90,- per groep. Daarnaast is het ook mogelijk om met een groep van 7 personen te spelen voor € 105,- per groep en met 8 personen voor € 120,- per groep. Ook als je met meer mensen wilt spelen is dit bij ons geen probleem. Het is namelijk mogelijk om 2 rooms naast elkaar te reserveren.

Arrangementen en prijzen Breda

De escape room ‘Mission Impossible’ is een unieke belevenis. Het is mogelijk om voor slechts €15,- per persoon in de huid te kruipen van een geheime agent. Combineer de escape room met een welkomstcocktail en een hoofdgerecht voor € 27,50 per persoon. Ook als je de Escape Room in Breda ‘Mission Impossible’ wilt combineren met een diner hebben wij een mooi tarief voor je. Dit kan namelijk al voor € 40,00 per persoon. Bekijk de website voor meer informatie.

Arrangementen en prijzen Tilburg

In Tilburg kun je de escape room ‘Back to the 90s’ spelen. Stap de tijdmachine in en beleef een unieke escape avontuur voor 15 per persoon. Dit avontuur kun je momenteel combineren met een tapas arrangement voor 32,50 per persoon. Wil je na de escape room graag dineren? Dan is het mogelijk om de escape room te combineren met een drie gangen keuze menu voor 35 per persoon. Bekijk de website voor het gehele aanbod.

Elke cent waard

Het spelen van een escape game is elke cent waard. Jullie krijgen er als team namelijk weer een mooie ervaring bij. Met een escape game ontsnap je uit de dagelijkse sleur en stap je samen een spannend avontuur in. Vorm samen met collega’s, vrienden of familie een team en doe mee. Onze escape rooms zullen je gegarandeerd ontzettend veel plezier geven.

Escape Room Tilburg- Back to the 90's

Wat te doen in Tilburg wanneer het regent?

Het regent alweer. Heb jij geen zin om thuis te gaan zitten, maar wil jij er heerlijk even tussenuit met je vrienden, familie of collega’s? Dan hebben wij een interessante tip. Speel mee in onze escape rooms. Tijdens het spelen van een escape spel ben je niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Regent het of is het erg koud? Dan is een escape room in Tilburg de oplossing om toch een hele gezellige dag te hebben. Ben jij klaar voor een leuke dag met spannende puzzels, raadsels en sensatie?

Leuke thema’s

Veel escape rooms hebben leuke verhaallijnen om het spel spannender, leuker of grappiger te maken. Ga weer terug naar de jaren negentig met de ‘Back to the ‘90S’. Dit zal een avontuur worden die je niet meer snel zult vergeten. Een feest der herkenning vol met muziek en leuke puzzels staan je te wachten. Voordat je toegang krijgt tot de jaren negentig, moet je samen met je groep de tijdmachine kraken. Breek met je groepje binnen de tijd in en probeer de gouden Furby. Als je dit allemaal binnen de tijd kunt doen, dan krijg je ook nog eens toegang tot het Rad van Fortuin. Hierbij maak je kans op een geweldige jackpot.

Extra spanning

De Escape room in Tilburg staat voor avontuur. Omdat je niet weet wat jullie precies kunnen verwachten, zorgt dit ervoor dat de spanning extra wordt opgevoerd. Gaat het jullie lukken om alles binnen de tijd af te ronden? Om hier achter te komen zul je het spel moeten spelen. Het is aan te raden om de escape rooms met minimaal 3 personen en maximaal 8 personen te spelen. Op deze manier is het mogelijk om optimaal deel te nemen. Ook is er een minimum leeftijd. Deelnemers moeten minimaal 16 jaar of ouder zijn om mee te kunnen doen.

Maak de dag compleet

Wil je er graag een leuke dag van maken? Dan is het ook mogelijk om een escape spel te combineren met een etentje. Praat heerlijk na met je vrienden, collega’s of familieleden bij een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Hoe heeft iedereen de escape room ervaren? Ook een borrel van te voren of achteraf is mogelijk. Geef je wensen bij ons aan en wij doen ons best om er samen een onvergetelijke dag van te maken. In overleg is er veel mogelijk.

Pirate Escape Room

Nieuw in Breda: Pirate Escape

Zijn jullie klaar voor een groot avontuur? De meest bloeddorstige piraat heeft drie eeuwen geleden een van de grootste schatten ter wereld verborgen in een stad genaamd ‘Nassau Stad’. Lukt het jullie om binnen 60 minuten de schat van Blackbeard te openen voordat deze voorgoed verdwijnt? Als je op zoek bent naar avontuur is dit een zeer geschikt spel. Ga samen op zoek naar de aanwijzingen om de spannende puzzels en raadsels op te lossen. Tijdens Pirate Escape zit je niet opgesloten in een kamer, maar ga jij letterlijk de stad in om de raadsels op te lossen. Dit is een geheel nieuwe ervaring op het gebied van escape rooms. Zijn jullie klaar voor een race tegen de klok?

Tijd voor avontuur

Jullie avontuur zal starten bij Restaurant Popocatepetl, Schoolstraat 2 te Breda. Hier zullen jullie worden opgewacht door de geweldige schatbewaarder van Blackbeard. Hierna zal er een prachtige ontdekkingstocht volgen die voorzien is van allerlei spannende puzzels en raadsels. Dit spel bevat indoor en outdoor elementen. Tijdens het spel zullen jullie de stad ingaan, maar uiteindelijk zal het spel ook weer op deze locatie eindigen. Dit is geen spel die je makkelijk kunt winnen. Zorg er daarom voor dat je goed samenwerkt met je teamgenoten. Wees creatief, overleg met elkaar en luister naar elkaars tips. Alleen op deze manier is het voor jullie mogelijk om op tijd de mysterieuze schatkist te openen. Gaat het jullie lukken om binnen de tijd de schat te openen?

Teamwork

De Pirate Escape zorgt ervoor dat jullie creativiteit, karakter en samenwerking op de proef worden gesteld. Het is van belang om samen te werken zodat jullie als groep zo snel mogelijk de schat kunnen openen. Hoe beter jullie naar elkaar luisteren en creatief denken, des te eerder jullie de inhoud van de geweldige schat van blackbeard kunnen bekijken.

Leer elkaar kennen

Tijdens dit spel zul jij je collega’s, familieleden of vrienden op een hele andere manier leren kennen. Het is de bedoeling om zo goed mogelijk met elkaar samen te werken zodat jullie de raadsels en puzzels zo snel mogelijk oplossen. Op dit moment zullen jullie ook elkaars sterke en zwakke punten leren kennen. Wie is er ongeduldig? Wie denkt er out of the box en welke teamleden zijn getalenteerd in het kraken van codes? Speel Pirate Escape en leer elkaar nog beter kennen.

Diner Arrangement Escape Room Brabant

Wat maakt een escape room een perfect bedrijfsuitje?

Ben jij op zoek naar een activiteit voor een bedrijfsuitje? Dan wil je natuurlijk een activiteit die de teambuilding stimuleert. Tegelijkertijd moet het wel een leuke en spannende activiteit zijn die ook de interesse zal wekken van de deelnemers. Wij hebben de gouden tip: neem samen deel aan een escape room.

Een bijzondere en unieke ervaring

Het spelen van een escape room is een bijzondere en unieke ervaring. Opgesloten in een ruimte is het de bedoeling dat je samen met je team zo snel mogelijk de raadsels weet op te lossen. Dit zal gebeuren onder tijdsdruk, jullie hebben namelijk maar een uur de tijd. Er zijn veel spannende escape rooms met allerlei thema’s die jullie een onvergetelijke dag gaan bezorgen. Zijn jullie klaar voor een bijzondere dag?

Werken aan de teambuilding

Als je met een groep medewerkers een escape room gaat spelen, zul je elkaar op een andere manier leren kennen. Voor een groep medewerkers binnen een bedrijf is dit een uitje waarbij je veel moet samenwerken. Het is belangrijk om goed te overleggen zodat je zo snel mogelijk de mysteries en puzzels kunt oplossen. Daarnaast moet je elkaar ook leren te vertrouwen, dit is namelijk niet een spel die je op eigen kracht kunt uitspelen.

Communicatie

Tijdens een escape room is het van belang dat elk teamlid goed communiceert. Zet iemand zich binnen het team niet goed in en loopt hij of zij er de kantjes van af? Dan kan het zijn dat jullie hierdoor allemaal geen succes kunnen behalen. Dit is erg goed te vergelijken met situaties die op de werkvloer kunnen voorkomen. Probeer goed samen te werken zodat jullie als team kunnen winnen. Luister naar elkaar en probeer zelf ook goed mee te denken zodat jullie zo snel mogelijk de spannende puzzels kunnen oplossen.

Stressbestendigheid

Op de werkvloer is het belangrijk dat je samen met je collega’s goed kunt omgaan met werkdruk. Ook op drukke momenten is het belangrijk dat je samen met je collega’s goed kunt presteren en niet in de stress schiet. Tijdens een escape room werk je hier als team samen aan. Een escape room geeft je vaak maar een uur de tijd om te ontsnappen. Dit betekent dat het erg belangrijk is dat je binnen dat uurtje de puzzels en raadsels samen weet op te lossen. Begint de tijd te lopen? Dan is het van belang dat jullie als team direct scherp zijn en aan de slag gaan.

Escape Xl

Een escape room met grote groep spelen

Tegenwoordig zijn er veel escape rooms beschikbaar voor groepen. De meeste escape rooms zijn te spelen met circa 8 personen. De escape room is een unieke activiteit die uitdagend is voor grote groepen. Speel met een grote groep een escape room en beleef een geheel nieuwe ervaring. Zijn jullie klaar om spannende mysteries te ontrafelen? Leer elkaar kennen op een hele andere manier en werk tegelijkertijd aan de teambuilding. Maak kennis met Escape XL.

Een nieuwe escape-experience

Het spelen van een escape room met een grote groep is een geheel nieuwe ervaring. Escape XL is te spelen vanaf 20 personen en op meer dan 100 locaties in Nederland. Met een grote groep is het mogelijk om tegelijkertijd deel te nemen aan een spannende en unieke spel. Het spel zal 1,5 uur duren. Uitleg en begeleiding van professionele medewerkers zit hierbij inbegrepen. Escape XL is een binnenactiviteit. Dit uitje kan dus zeker doorgaan als het buiten ontzettend hard regent. Voor veel andere activiteiten ben je namelijk vaak afhankelijk van het weer.

Spelverloop

Tijdens het spel zal de grote groep onderverdeeld worden in kleinere groepen. Het spannende spel zal beginnen met een mysterieuze kist voor elk groepje. De kist bevat allerlei spellen waarmee kluizen geopend kunnen worden. De kluizen moeten op tijd geopend worden omdat er items in zitten die nodig zijn om de finale te kunnen spelen. Heeft jouw team als eerste de laatste kluis geopend? Dan mogen jullie jezelf de winnaars van het spel noemen. Welke team kan het beste presteren onder druk en werkt het snelste samen om de puzzels op te lossen? Het zal een zenuwslopende wedstrijd worden.

Een onvergetelijke dag

Ga samen met elkaar de uitdaging aan en speel met een grote groep mee. Voordat het spel begint, is het mogelijk om met de groep ergens te verzamelen. Spreek bijvoorbeeld af bij een café in de buurt voor een hapje of drankje. Zo kan de spanning al worden opgebouwd en komt de sfeer er al goed in te zitten. Wil je liever na het spel met de groep heerlijk napraten? Dan kan dit tijdens een lunch of diner.

Waar en wanneer

Escape XL is niet afhankelijk van een bepaalde locatie. Het spel is inmiddels al te spelen op meer dan 100 locaties in Nederland.  In overleg is er veel mogelijk. Samen proberen wij er een onvergetelijke dag van te maken.

Toekomst

De toekomst van Escape spellen

Escape Rooms zijn tegenwoordig helemaal in. Het beste bewijs hiervan is dat je tegenwoordig in elke grote stad ter wereld wel een Escape Game kunt spelen. Op de vraag ‘Wat ga je dit weekend doen?’, is er naast standaard antwoorden zoals winkelen en uitgaan nu een nieuw antwoord bijgekomen: escape gamen. Wat ga jij dit weekend doen? Wij hebben wel een leuk idee!

Escape Games

Het idee van de Escape Room is gebaseerd op escape games. Dit is een subgenre van het adventure-genre, een populaire genre computerspellen. In 2006 hebben programmeurs de eerste fysieke escape room gebouwd. De Escape room game is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste uitjes aller tijde.

Een stap verder

Een simpele escape room spel is eenvoudig te spelen. Je hebt een kamer, een team, ingewikkelde puzzels en raadsels en een tijdsduur om de uitdaging af te ronden. Sommige kamers zijn luxer. Ze hebben een prachtig decor, rekwisieten en bieden zelfs jurken aan. Maar wat komt er hierna?

Google Glass en Oculus

De bestaande Escape Rooms worden alleen maar verbeterd. Een nieuwe functie voor de Escape Rooms is het toevoegen van virtuele functies. Stel je voor dat je een Google Glass draagt als communicatiemiddel om samen met je teamgenoten een Escape Game te spelen. Of dat jullie gebruik maken van een Oculus, een virtuele reality-bril, om alles om je heen nog realistischer mee te maken. Zulke functies tillen dergelijke ontsnappingsspelen zeker naar een nieuw niveau. In Washington zijn ze hier al druk mee bezig. Zij hebben een kamer ontworpen, genaamd Oblibion, met volledige virtuele realiteit. Dit zal zorgen voor een geweldige game ervaring. Welkom in de toekomst!

In tussentijd kunnen jullie je prima vermaken met de rooms die er nu al zijn. Speel de Mission Impossible escape room in Breda of de Back to the 90’s escape room in Tilburg.

Beste Escape Room Breda

Signalen dat je gek bent op escape games

Heb jij wel eens meegedaan aan een escape game? Als jij je herkent in onderstaande signalen, dan weten je zeker dat een escape room game iets voor jou is. Lees snel mee.

Creativiteit is jouw passie

Om de missies uit onze Escape Rooms in Breda of Tilburg op te lossen moet je ingewikkelde puzzels ontrafelen. De puzzels zijn zeker niet makkelijk en je hebt maar een uur de tijd. Als je geen gebruik maakt van je creativiteit zal het je haast niet lukken om te ontkomen. Hoe vaker je een Escape Game speelt, hoe handiger je er in gaat worden. Ben jij creatief genoeg?

Communicatie is voor jou geen probleem

In onze rooms is het niet voldoende om alleen slim te zijn, je moet ook goed samen kunnen werken met je team. Het is de bedoeling dat je informatie deelt met je teamgenoten en natuurlijk ook aanhoort wat hun ideeën zijn over bepaalde raadsels en puzzels. Dit moet natuurlijk allemaal binnen de tijd die ervoor staat. Natuurlijk ben jij een echte team player en is dit geen probleem voor jou.

Je bent altijd in voor een leuke dag met je vrienden

Vind jij het leuk om uit te gaan met je vrienden, tijd met elkaar door te brengen en geweldige avonturen te beleven? Dit is zeker geen normaal avondje in het café met je vrienden, waar je samen zit aan een tafel en constant op je telefoon kijkt. Dit spel heeft een doel. Je moet de uitdaging aangaan en de puzzels oplossen zodat jullie uiteindelijk het spel kunnen winnen. De rooms in Tilburg en Breda zorgen ervoor dat je op een nieuwe manier tijd doorbrengt met je vrienden en familie.

Wij beschikken over twee geweldige Escape Rooms. Op de homepage vind je meer informatie over deze games en eventuele arrangementen die je kunt boeken.