‘Back to the ‘90s’ met de Escape Room in Tilburg

Doe mee aan de meest unieke Escape Room van Nederland. Kraak samen met je team de code voor de tijdmachine en krijg toegang tot de ‘90s. Je hebt 55 minuten de tijd om in te breken en de unieke Gouden Furby te stelen. Lukt het jullie om daarna ook nog op tijd uit de tijdmachine te komen? Dan krijg je toegang tot ons Rad van Fortuin en maak je kans op een echte jackpot! Ben je gek op humor, retrogames, puzzelen, muziek en de jaren 90? Dan is dit echt iets voor jou!

Feest der herkenning

Met de Escape Room in Tilburg ga je voor 55 minuten terug in de tijd. Ben je klaar voor een avontuur vol met muziek, unieke puzzels en retrospellen? Het zal een feest der herkenning worden. Dit is een gaaf en interactief avontuur met authentieke jaren ‘90 games, kleding, humor en technologie.

Geen voorkennis nodig

Foto van geslaagd bedrijfsuitjeOm mee te doen heb je geen specifieke voorkennis van de jaren ‘90 nodig. Je maakt namelijk samen met je team gebruik van attributen om de Escape Room uit te spelen. Het zal een hele gezellige dag worden. Of je nu jong of oud bent, voor iedereen zal de Escape avontuur een waardevolle ervaring worden.

Bedrijfs- of teamuitje

De Escape Room in Tilburg is uitermate geschikt als bedrijfs- of teamuitje. Leer je collega’s nog beter kennen in onze gezellige Escape Room en maak er een spannende wedstrijd van. Welk team heeft de minste tijd nodig om te ontsnappen? Je gaat je collega’s tijdens dit escape spel van een hele andere kant meemaken.

Mogelijkheden

Het is mogelijk om deel te nemen aan dit Escape spel vanaf 12 jaar of ouder. De Escape Room kun je spelen met groepen van drie tot acht personen. We ontvangen jullie graag bij Café Karel. Dit café bevindt zich midden in het hart van Tilburg centrum. Er zijn diverse arrangementen voor de Escape Room in Tilburg mogelijk. Je kunt de Escape Room bijvoorbeeld combineren met een heerlijke diner, lunch of gezellige borrel.

Kom onze unieke en geweldige Escape Room Tilburg zelf ervaren.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen + 12 =