Pirate Escape

Ontrafel het mysterie van Breda!
Pirate Escape Room

Wikipedia beschrijft een ‘escape room’ als ‘fysiek avonturen spel waarbij spelers worden opgesloten in een kamer en elementen in de kamer dienen te gebruiken om binnen een tijdslimiet te ontsnappen’.

Met onze nieuwste escape game hebben we de fysieke grenzen van het opgesloten zijn in een kamer losgelaten een gaan we een stapje verder…

We sluiten jullie namelijk niet op, maar we hebben de binnenstad van Breda toegevoegd als nieuwe dimensie aan een escape game.

Pirate Escape is GEEN ESCAPE ROOM maar een citygame en speelt zicht buiten af.
Op elke hoek wacht een raadsel of aanwijzing op je.

Het is aan jou en je team om de aanwijzingen te vinden en de raadsels op te lossen in een race tegen de klok om het spel te winnen

Let op: Deze game is volledig geautomatiseerd en wordt zonder begeleiding gespeeld.

Hoe werkt het?

Jullie avontuur begint bij de laatst bekende uitvalsbasis van BlackBeard, midden in het hart van Breda bij een uitspanning genaamd naar de grootste actieve vulkaan van Mexico.. De Volcan Popocatepetl….Eenmaal hier aangekomen vinden jullie binnen bij de trap een grote kast met daarin de informatie over jullie boeking en een kluis.

Zoek in de kast naar de envelop met jullie naam er op, open de envelop en start het spel.
Alleen als je de opdrachten goed uitvoert kun je achter de juiste code van de kluis komen en deze proberen te openen.

Blijf nieuwsgierig en ontdek het onbekende en wordt verrast door ‘Pirate Escape’!

Een uniek city escape avontuur

Outdoor(en indoor spel) in de stijl van escape room

Het spel is uitermate geschikt voor diegenen die avontuur zoeken, de stad willen ontdekken en uitdagingen willen trotseren die je karakter, denkwerk en creativiteit op de proef stelt.
Spendeer je tijd of met vrienden, families of collega’s en probeer het raadsel van de piraten op te lossen.
Onze nieuwste game zal je niet alleen vermaken maar brengt je ook op de leukste plekjes in de stad. Tijdens het spel zul je verschillende uitdagingen tegen komen. Kritisch denken, observeren, creativiteit en teamwork! Een hele reeks aan raaddels, codes en hersenkrakers vuren we op je af en die stellen niet alleen je hersenen op proef, maar je zult ook iets nieuws ontdekken bij je vrienden, familie of collega’s.

Trip Advisor

“Een geweldig spel in hartje Breda! Het spel geeft een mooie twist aan het fenomeen escape room. Normaal zit je opgesloten in een kamer om puzzels en raadsels op te lossen voor de tijd om is. Pirate Escape vind zowel binnen als buiten plaats en laat je de binnenstad van Breda ontdekken. Erachter zit een leuk verhaal en het is leuk voor mensen die Breda al kennen maar ook als je nog niet bekend bent (een moeilijke en makkelijke versie) Echt een aanrader!”

“Een outdoor escape game! Sterke puzzels, leuk (piraten) verhaal en racen tegen de klok zoals je dat gewend bent in een Escape Room. Als je op zoek bent naar een leuke variant op Escape Room kan ik dit alleen maar aanraden, waarom zou je ook opgesloten moeten worden tussen 4 muurtjes 🙂
Alles vind plaats op korte afstand van de hoofdlocatie, dus je hoeft niet ver te lopen.”