Mission Impossible Breda (inclusief gratis borrelplank bij succesvolle escape!*)

Escape Room Breda: Mission Impossible

Escape Room is de hype van dit moment. Ga als team de uitdaging aan en probeer binnen 55 minuten in te breken en te ontsnappen uit de escape room. Kijk als je binnen bent goed om je heen om aanwijzingen te ontdekken. Werk samen en los de raadsels op om steeds dichterbij de eindkluis te komen. Zorg dat je de deur op tijd weer open krijgt en kunt ontsnappen met groep. De Escape Room is gevestigd op een toplocatie in een van de eeuwenoude ondergrondse, verborgen ruimtes van Breda. Informeer vrijblijvend voor meer informatie over de kosten en de vele opties.

Geschikt voor groepen van 3-8 personen. Voor grotere groepen raden wij u aan na elkaar te spelen, op deze manier maken veel gezelschappen er een leuke wedstrijd van: wie ontsnapt er met de beste tijd?

Thema

Het verhaal

Je bent onderdeel van IMF, ‘s werelds meest beruchte inlichtingendienst. Vandaag gaat alles goed fout als jij en je team tijdens een geheime missie vast komen te zitten in een verlaten en diep verborgen kantoor van een misdaadsyndicaat. De ruimte is jarenlang gebruikt voor het witwassen van geld en andere malafide praktijken. Fase 1 is achter de rug, je team heeft ervoor gezorgd dat de rest van het gebouw leeg is en het beveiligingssysteem is voor 55 minuten platgelegd. Na die tijd zal het alarm worden geactiveerd. In het kantoor van de directeur bevindt zich een goudstaaf van IMF die terug gestolen moet worden. Er bevinden zich verborgen aanwijzingen, voorwerpen en hints in het kantoor die jij en je team zullen moeten gebruiken om deze klus te klaren. Vinden jullie de goudstaaf en sleutel van de deur binnen de tijd of word het letterlijk Mission Impossible voor jullie?

Perfect voor vriendenuitjes, bedrijfsuitjes vrijgezellenfeesten of familie-uitjes

Eens iets anders doen op een uitje met je vrienden? Al te vaak naar de bios geweest en geen zin in iets standaards? Kies dan voor de escape room Breda. Werk samen om binnen de tijd de kamer uit te komen. Leer elkaar beter kennen en laat je meevoeren tijdens deze spannende missie.

Ook als bedrijfs- of teamuitje is een Escape Room zéér geschikt. Ga in verschillende teams het spel spelen, welk team heeft de minste tijd nodig om te ontsnappen? Op deze manier maak je er naast een race tegen de klok, ook een onderlinge wedstrijd van. Praat daarna gezellig na over de verschillende aanwijzingen en waar jouw team vastliep. Door eens iets heel anders met je collega’s te ondernemen zie je ze van een andere kant. Mission Impossible Breda is te spelen vanaf drie tot acht personen.

Verras jezelf

Laat je verrassen door het Escape Room concept en doe eens iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Voel de druk van de klok die op de achtergrond mee tikt. Doe je best om de raadsels op te lossen, de cijfercodes juist in te toetsen en alle aanwijzingen in de kamer te ontdekken. Werk samen en vertrouw op je eigen kunnen en denkvermogen. Wanneer je rustig blijft en goed nadenkt, lukt het jou vast om te ontsnappen en je vrijheid terug te winnen. Ervaar Mission Impossible Breda en je kunt voortaan meepraten als iemand het hierover heeft. Sluit de dag af met een gezellig etentje of een sfeervolle borrel.

*Voucher alleen in te ruilen direct na spelen bij voldoende plek in het restaurant. 

FACTS:

 • Thema:

  100% Escape Room in 800 jaar oude kelders!

 • Moeilijkheidsgraad

  Gemiddeld, je hoeft geen genie te zijn om te ontsnappen, onze doelstelling is een leuk uitje verzorgen.

 • Duur:

  60 minuten

 • Groepsgrootte

  2-8 pers per kamer. Is je groep groter? Geen probleem! Boek 2 kamers achter elkaar en speel tegen elkaar!

 • Beloning:

  Ja! Als je ontsnapt winnen jullie een leuke prijs!

Veelgestelde Vragen: 
1. Hoeveel kamers hebben jullie in Breda?
In Breda is momenteel één Escape spel gevestigd van Escape Room Brabant. Tijdens dit avontuur zullen de spelers zich in twee verschillende ruimtes bevinden. De missie speelt zich ondergronds af in een eeuwenoude kelder onder het centrum van Breda. Een unieke locatie dus!

2. Met hoeveel personen kunnen wij in de Escape Room Breda?
Wij hanteren een maximaal aantal personen van 8 per keer in de Escape Room. Het is mogelijk om de Escape Room met grotere groepen te spelen. Neem voor meer informatie contact met ons op!

3. Waarvoor is Escape Room zoal geschikt?
De Escape Room is geschikt vanaf 12 jaar! De Escape Room biedt een unieke uitdaging, waarin de communicatie en samenwerking van de spelers goed wordt getest. Dit uitje is ideaal als bijvoorbeeld een teambuilding activiteit.

4. Hoe laat moeten wij van te voren aanwezig zijn?
De deelnemers worden geacht om minimaal 15 minuten van te voren aanwezig te zijn.

5. Is het mogelijk om bij de Escape Room een hapje te eten en een drankje te doen?
Ja, dit is mogelijk! Wij zijn gevestigd in horecalocaties in de binnensteden. Het is hier mogelijk om de Escape Room te combineren met allerlei soorten arrangementen zoals een borreluur of lunch/diner.Neem voor een voorstel gerust contact met ons op.

6. Hoelang duurt de Escape Room?
De Escape Room duurt 55 minuten.

7. Hoeveel kost de Escape Room?
Wij hanteren een startprijs van 75,- t/m 5 personen. Vanaf 5 personen betaalt u slechts 15,- per persoon!

8. Hoe oud moet ik zijn om de Escape Room bij jullie te spelen?
In onze Escape Room geldt een minimale leeftijd van 12 jaar. Onze kamers zijn niet eng dus jonger is eventueel mogelijk in overleg. Wij kunnen de moeilijkheidsgraad van de spellen waar nodig aanpassen.

9. Moet ik speciale kleding aantrekken?
Nee, het is niet noodzakelijk dat u speciale kleding aantrekt.

10. Kan ik een afspraak kosteloos annuleren?
Ja, het is mogelijk om de reservering kosteloos te annuleren. Dit kan tot 48 uur van te voren, voordat de reservering gepland stond. Wordt de reservering binnen de 48 uur geannuleerd, dan worden de kosten toch in rekening gebracht.

11. Kan ik met PIN betalen?
Escape Room Brabant en de horecalocaties waar wij mee werken zijn aparte bedrijven. Consumpties betaalt u op de dag zelf bij de horecalocatie. Escape Room dient ter plaatse betaalt te worden via PIN.  Als u een factuur wenst te ontvangen is dit geen probleem en kunt u dit aan ons aangeven.

12. Is onze Escape Room toegankelijk voor mindervaliden?
Lastig, onze room bevindt zich onder de grond…

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via 088- 567 64 44 of via info@escape-brabant.nl