MISSION IMPOSSIBLE

ESCAPE ROOM BREDA (2 tm 8 pers)

Een escape room is de hype van dit moment. Ga als team de uitdaging aan en probeer binnen 55 minuten in te breken en te ontsnappen uit onze escape room in Breda. Je bent onderdeel van IMF, ‘s werelds meest beruchte inlichtingendienst. Vandaag gaat alles fout als jij en je team tijdens een geheime missie vast komen te zitten in een verlaten en diep verborgen kantoor van een misdaadsyndicaat. De eeuwenoude ondergrondse ruimte is jarenlang gebruikt voor malafide praktijken. Er bevinden zich verborgen aanwijzingen, voorwerpen en hints die jij en je team zullen moeten gebruiken om deze klus te klaren. Vinden jullie de goudstaaf en sleutel van de deur binnen de tijd of word het letterlijk Mission Impossible voor jullie?  Informeer vrijblijvend voor meer informatie over de kosten en de vele opties.

Op de achtergrond werken wij aan een nieuwe escape room die ‘Mission Impossible’ in de zomer van 2018 zal vervangen!

‘Mission Impossible’ was 3 jaar geleden een van de eerste Escape Rooms in Breda. Deze room, gevestigd in een ruimte uit het jaar 1500 onder het centrum van Breda is uitermate geschikt als kennismaking met het fenomeen ‘escape room’.

Je hebt nog een paar maanden de tijd om tegen een aantrekkelijke prijs, de leuke en klassieke ´eerste generatie´ kamer ‘Mission Impossible’te te spelen!

PIRATE ESCAPE (2 tm 25 pers)

De schat van Blackbeard

Speel nu Breda’s nieuwste escape citygame avontuur!

Wikipedia beschrijft een ‘escape room’ als ‘fysiek avonturen spel waarbij spelers worden opgesloten in een kamer en elementen in de kamer dienen te gebruiken om binnen een tijdslimiet te ontsnappen’.

Met onze nieuwste escape game hebben we de fysieke grenzen van het opgesloten zijn in een kamer losgelaten een gaan we een stapje verder…

We sluiten jullie namelijk niet op, maar we hebben de binnenstad van Breda toegevoegd als nieuwe dimensie aan een escape game.

Pirate Escape is GEEN ESCAPE ROOM maar een citygame en speelt zicht buiten af.
Op elke hoek wacht een raadsel of aanwijzing op je.

Het is aan jou en je team om de aanwijzingen te vinden en de raadsels op te lossen in een race tegen de klok om het spel te winnen

Let op: Deze game is volledig geautomatiseerd en wordt zonder begeleiding gespeeld.

Outdoor(en indoor spel) in de stijl van escape room

Het verhaal van de escape room

Je bent onderdeel van IMF, ‘s werelds meest beruchte inlichtingendienst. Vandaag gaat alles goed fout als jij en je team tijdens een geheime missie vast komen te zitten in een verlaten en diep verborgen kantoor van een misdaadsyndicaat. De ruimte is jarenlang gebruikt voor het witwassen van geld en andere malafide praktijken. Fase 1 is achter de rug, je team heeft ervoor gezorgd dat de rest van het gebouw leeg is en het beveiligingssysteem is voor 55 minuten platgelegd. Na die tijd zal het alarm worden geactiveerd. In het kantoor van de directeur bevindt zich een goudstaaf van IMF die terug gestolen moet worden. Er bevinden zich verborgen aanwijzingen, voorwerpen en hints in het kantoor die jij en je team zullen moeten gebruiken om deze klus te klaren. Vinden jullie de goudstaaf en sleutel van de deur binnen de tijd of wordt het letterlijk Mission Impossible voor jullie

Perfect voor vriendenuitjes,
bedrijfsuitjes vrijgezellenfeesten of familie-uitjes

Eens iets anders doen op een uitje met je vrienden? Al te vaak naar de bios geweest en geen zin in iets standaards? Kies dan voor de escape room Breda. Werk samen om binnen de tijd de kamer uit te komen. Leer elkaar beter kennen en laat je meevoeren tijdens deze spannende missie.

Ook als bedrijfs- of teamuitje is een Escape Room zéér geschikt. Ga in verschillende teams het spel spelen, welk team heeft de minste tijd nodig om te ontsnappen? Op deze manier maak je er naast een race tegen de klok, ook een onderlinge wedstrijd van. Praat daarna gezellig na over de verschillende aanwijzingen en waar jouw team vastliep. Door eens iets heel anders met je collega’s te ondernemen zie je ze van een andere kant. Mission Impossible Breda is te spelen vanaf drie tot acht personen.