MISSION IMPOSSIBLE

ESCAPE ROOM BREDA

(Inclusief Gratis Borrelplank Bij Succesvolle Escape!*)

Een escape room is de hype van dit moment. Ga als team de uitdaging aan en probeer binnen 55 minuten in te breken en te ontsnappen uit onze escape room in Breda. Kijk als je binnen bent goed om je heen om aanwijzingen te ontdekken. Werk samen en los de raadsels op om steeds dichterbij de eindkluis te komen. Zorg dat je de deur op tijd weer open krijgt en kunt ontsnappen met groep. De Escape Room is gevestigd op een toplocatie in een van de eeuwenoude ondergrondse, verborgen ruimtes van Breda. Informeer vrijblijvend voor meer informatie over de kosten en de vele opties.

Geschikt voor groepen van 3-8 personen. Voor grotere groepen raden wij u aan na elkaar te spelen, op deze manier maken veel gezelschappen er een leuke wedstrijd van: wie ontsnapt er met de beste tijd?

Het verhaal van de escape room

Je bent onderdeel van IMF, ‘s werelds meest beruchte inlichtingendienst. Vandaag gaat alles goed fout als jij en je team tijdens een geheime missie vast komen te zitten in een verlaten en diep verborgen kantoor van een misdaadsyndicaat. De ruimte is jarenlang gebruikt voor het witwassen van geld en andere malafide praktijken. Fase 1 is achter de rug, je team heeft ervoor gezorgd dat de rest van het gebouw leeg is en het beveiligingssysteem is voor 55 minuten platgelegd. Na die tijd zal het alarm worden geactiveerd. In het kantoor van de directeur bevindt zich een goudstaaf van IMF die terug gestolen moet worden. Er bevinden zich verborgen aanwijzingen, voorwerpen en hints in het kantoor die jij en je team zullen moeten gebruiken om deze klus te klaren. Vinden jullie de goudstaaf en sleutel van de deur binnen de tijd of word het letterlijk Mission Impossible voor jullie

Perfect voor vriendenuitjes,
bedrijfsuitjes vrijgezellenfeesten of familie-uitjes

Eens iets anders doen op een uitje met je vrienden? Al te vaak naar de bios geweest en geen zin in iets standaards? Kies dan voor de escape room Breda. Werk samen om binnen de tijd de kamer uit te komen. Leer elkaar beter kennen en laat je meevoeren tijdens deze spannende missie.

Ook als bedrijfs- of teamuitje is een Escape Room zéér geschikt. Ga in verschillende teams het spel spelen, welk team heeft de minste tijd nodig om te ontsnappen? Op deze manier maak je er naast een race tegen de klok, ook een onderlinge wedstrijd van. Praat daarna gezellig na over de verschillende aanwijzingen en waar jouw team vastliep. Door eens iets heel anders met je collega’s te ondernemen zie je ze van een andere kant. Mission Impossible Breda is te spelen vanaf drie tot acht personen.

Een geweldig spel in hartje Breda! Het spel geeft een mooie twist aan het fenomeen escape room. Normaal zit je opgesloten in een kamer om puzzels en raadsels op te lossen voor de tijd om is. Pirate Escape vind zowel binnen als buiten plaats en laat je de binnenstad van Breda ontdekken. Erachter zit een leuk verhaal en het is leuk voor mensen die Breda al kennen maar ook als je nog niet bekend bent (een moeilijke en makkelijke versie) Echt een aanrader!

- Corine de Wit

Een outdoor escape game! Sterke puzzels, leuk (piraten) verhaal en racen tegen de klok zoals je dat gewend bent in een Escape Room. Als je op zoek bent naar een leuke variant op Escape Room kan ik dit alleen maar aanraden, waarom zou je ook opgesloten moeten worden tussen 4 muurtjes 🙂
Alles vind plaats op korte afstand van de hoofdlocatie, dus je hoeft niet ver te lopen.

- Corine de Wit2