MISSION IMPOSSIBLE

ESCAPE ROOM BREDA

(Inclusief Gratis Borrelplank Bij succesvolle Escape!*)

Een escape room is de hype van dit moment. Ga als team de uitdaging aan en probeer binnen 55 minuten in te breken en te ontsnappen uit onze escape room in Breda. Je bent onderdeel van IMF, ‘s werelds meest beruchte inlichtingendienst. Vandaag gaat alles fout als jij en je team tijdens een geheime missie vast komen te zitten in een verlaten en diep verborgen kantoor van een misdaadsyndicaat. De eeuwenoude ondergrondse ruimte is jarenlang gebruikt voor malafide praktijken. Er bevinden zich verborgen aanwijzingen, voorwerpen en hints die jij en je team zullen moeten gebruiken om deze klus te klaren. Vinden jullie de goudstaaf en sleutel van de deur binnen de tijd of word het letterlijk Mission Impossible voor jullie ?  Informeer vrijblijvend voor meer informatie over de kosten en de vele opties.

Let op: Nu 10% extra korting bij boeking ‘Mission Impossible’

Op de achtergrond werken wij aan een nieuwe escape room die ‘Mission Impossible’ in de zomer van 2018 zal vervangen!
De komende maanden profiteert u daarom van 10% extra korting, wanneer u ‘Mission Impossible’ boekt.

‘Mission Impossible’ was 3 jaar geleden een van de eerste Escape Rooms in Breda. Deze room, gevestigd in een ruimte uit het jaar 1500 onder het centrum van Breda is uitermate geschikt als kennismaking met het fenomeen ‘escape room’.

Je hebt nog een paar maanden de tijd om tegen een aantrekkelijke korting, de leuke en klassieke ´eerste generatie´ kamer ‘Mission Impossible’te te spelen!

*voucher te nuttigen bij voldoende plaats in het restaurant 

PIRATE ESCAPE

Het mysterie van Blackbeard

Speel nu Breda’s nieuwste escape citygame avontuur!

Pirate Escape is een 90 minuten durend avontuur waarin teams van 6 spelers de schat van Blackbeard moeten zien te openen voordat deze voorgoed verdwijnt.  De mysterieuze schatkist bleek vervloekt en verschijnt slechts 1 x in de 100 jaar voor een periode van 90 minuten aan het blote oog…Lukt het jullie om binnen de tijd de vloek van Blackbeard te verbreken en de schatkist te openen?   Jullie avontuur begint bij de laatst bekende uitvalsbasis van BlackBeard, midden in het hart van Breda bij een uitspanning genaamd naar de grootste actieve vulkaan van Mexico.. De Volcan Popocatepetl….

Outdoor(en indoor spel) in de stijl van escape room

Het verhaal van de escape room

Je bent onderdeel van IMF, ‘s werelds meest beruchte inlichtingendienst. Vandaag gaat alles goed fout als jij en je team tijdens een geheime missie vast komen te zitten in een verlaten en diep verborgen kantoor van een misdaadsyndicaat. De ruimte is jarenlang gebruikt voor het witwassen van geld en andere malafide praktijken. Fase 1 is achter de rug, je team heeft ervoor gezorgd dat de rest van het gebouw leeg is en het beveiligingssysteem is voor 55 minuten platgelegd. Na die tijd zal het alarm worden geactiveerd. In het kantoor van de directeur bevindt zich een goudstaaf van IMF die terug gestolen moet worden. Er bevinden zich verborgen aanwijzingen, voorwerpen en hints in het kantoor die jij en je team zullen moeten gebruiken om deze klus te klaren. Vinden jullie de goudstaaf en sleutel van de deur binnen de tijd of wordt het letterlijk Mission Impossible voor jullie

Perfect voor vriendenuitjes,
bedrijfsuitjes vrijgezellenfeesten of familie-uitjes

Eens iets anders doen op een uitje met je vrienden? Al te vaak naar de bios geweest en geen zin in iets standaards? Kies dan voor de escape room Breda. Werk samen om binnen de tijd de kamer uit te komen. Leer elkaar beter kennen en laat je meevoeren tijdens deze spannende missie.

Ook als bedrijfs- of teamuitje is een Escape Room zéér geschikt. Ga in verschillende teams het spel spelen, welk team heeft de minste tijd nodig om te ontsnappen? Op deze manier maak je er naast een race tegen de klok, ook een onderlinge wedstrijd van. Praat daarna gezellig na over de verschillende aanwijzingen en waar jouw team vastliep. Door eens iets heel anders met je collega’s te ondernemen zie je ze van een andere kant. Mission Impossible Breda is te spelen vanaf drie tot acht personen.

Ik was hier met collega’s en we waren blij verrast door deze escape room. Hij is uitdagend maar zeker niet te moeilijk, dus we waren er op tijd uit en als verrassing krijg je dan een borrelplank boven in het restaurant. Erg leuk bedacht.

Renee W

We hebben escape room Breda gedaan teambuilding met onze kapsalon! Het was erg leuk en de borrelplank was heerlijk. We komen zeker nog een keer terug op een andere locatie!

Eline

Het element puzzel, logisch redeneren en verbanden leggen is erg goed uitgedacht. Uiteindelijk een uur bezig eruit te geraken. Als toetje een borrelplateau voor de victory.

Marcel P

Wij speelden Mission Impossible Breda. Met nog 7 minuten over, ontsnapten we met 4 personen uit de kamer. Leuke, originele opdrachten! Mooie kamer. Een aanrader!

Peter Keurst