VANWEGE OMSTANDIGHEDEN IS ONZE ESCAPE ROOM IN TILBURG TIJDELIJK GESLOTEN!

ESCAPE ROOM IN TILBURG (2 tm 8 pers)

Uniek in Nederland: ‘Back to the ’90s!’ escape room Tilburg. Een avontuur vol met muziek, unieke puzzels en retrospellen! Vanaf NU te spelen. Een feest der herkenning! Graag ontvangen wij u en uw gezelschap bij Café Karel midden in het hart van Tilburg centrum!

TIJDELIJK GESLOTEN

Bij ons wordt je niet opgesloten maar moet je eerst onze tijdmachine kraken om toegang te krijgen tot de ’90s!
Je hebt 55 minuten de tijd om in te breken in onze ’90s kamer en de unieke Gouden Furby te stelen. Ontsnappen jullie daarna ook nog op tijd uit de tijdmachine? Dan krijg je toegang tot ons Rad van Fortuin, waarbij je kans maakt op een ECHTE JACKPOT!

Houd jij van humor, retrogames, puzzelen, muziek en de jaren 90 ?

Wij bieden een supergaaf, interactief avontuur en een feest der herkenning met authentieke jaren 90 games, technologie, humor, muziek en zelfs kleding. Je hebt dan ook geen kennis van de jaren 90 nodig om het spel te kunnen spelen, maar je maakt gebruik van deze attributen om de Escape Room uit te spelen.

Meedoen=beleven! Je gelooft je oren en ogen niet, maar het gebeurt allemaal bij Café Karel in het centrum van Tilburg.

Back To The ’90s’ is een gaaf, interactief – ‘break-in-the room’ spel in een jaren 90 setting! Een hilarisch en supergezellig avontuur voor jong en oud!
Op de pagina Arrangementen kun je zien welke mogelijkheden er zijn in combinatie met diner, lunch of borrel.
Vraag meer info aan of reserveer direct (Je kunt dan gelijk zien welke tijden er vrij zijn).
(Voor groepen van 3-8 personen, vanaf 16 jaar en ouder)

Escape room bedrijfsuitje of teamuitje

Ook voor een bedrijfsuitje is de escape room 013 Tilburg centrum een leuke activiteit. Ga in verschillende teams het spel spelen, welk team heeft de minste tijd nodig om te ontsnappen? Op deze manier maak je er naast een race tegen de klok, ook een onderlinge wedstrijd van. Praat daarna gezellig na over de verschillende aanwijzingen en waar jouw team vastliep. Door eens iets heel anders met je collega’s te ondernemen zie je ze van een andere kant. De Escape Room in Tilburg is een avontuur wat je aangaat. Je weet niet precies wat je kunt verwachten, en dat maakt het extra spannend.

Check hieronder onze intromovie, hiermee kom je helemaal in de stemming. GELUID AAN!

Het is een heel leuke escape room en je waant je daarna nog lang in het thema.. haha veel nummers in je hoofd!

- Sylvia G

Omdat ik nooit weet wat ik als cadeau wil geven aan mijn vriendinnen heb ik ze dit cadeau gedaan. We waren met 4 vriendinnen waarvan 3 voor het eerst naar een escape room gingen. Ze vonden het geweldig en ik ook! En we waren ook nog op tijd uit de room! Dit gaan we vaker doen!

- NeeltjeJans

Dat was een feest der herkenning! Lekker meeblèren met de muziek en ondertussen leuke, grappige opdrachten doen! Gevarieerde opdrachten. Top middag gehad!

- katelijnejohn