ONTSNAP JIJ UIT  ‘BACK TO THE ’90S’?

ESCAPE ROOM IN TILBURG

Boek en ontvang een gratis borrelplank bij succesvolle Escape!
Uniek in Nederland: ‘Back to the ’90s!’ escape room Tilburg. Een avontuur vol met muziek, unieke puzzels en retrospellen! Vanaf NU te spelen. Een feest der herkenning! Graag ontvangen wij u en uw gezelschap bij Café Karel midden in het hart van Tilburg centrum!

BREAK IN the 90s!

Bij ons wordt je niet opgesloten maar moet je eerst onze tijdmachine kraken om toegang te krijgen tot de ’90s!
Je hebt 55 minuten de tijd om in te breken in onze ’90s kamer en de unieke Gouden Furby te stelen. Ontsnappen jullie daarna ook nog op tijd uit de tijdmachine? Dan krijg je toegang tot ons Rad van Fortuin, waarbij je kans maakt op een ECHTE JACKPOT!

Houd jij van humor, retrogames, puzzelen, muziek en de jaren 90 ?

Wij bieden een supergaaf, interactief avontuur en een feest der herkenning met authentieke jaren 90 games, technologie, humor, muziek en zelfs kleding. Je hebt dan ook geen kennis van de jaren 90 nodig om het spel te kunnen spelen, maar je maakt gebruik van deze attributen om de Escape Room uit te spelen.

Meedoen=beleven! Je gelooft je oren en ogen niet, maar het gebeurt allemaal bij Café Karel in het centrum van Tilburg.

Back To The ’90s’ is een gaaf, interactief – ‘break-in-the room’ spel in een jaren 90 setting! Een hilarisch en supergezellig avontuur voor jong en oud!
Op de pagina Arrangementen kun je zien welke mogelijkheden er zijn in combinatie met diner, lunch of borrel.
Vraag meer info aan of reserveer direct (Je kunt dan gelijk zien welke tijden er vrij zijn).
(Voor groepen van 3-8 personen, vanaf 16 jaar en ouder)

Escape room bedrijfsuitje of teamuitje

Ook voor een bedrijfsuitje is de escape room 013 Tilburg centrum een leuke activiteit. Ga in verschillende teams het spel spelen, welk team heeft de minste tijd nodig om te ontsnappen? Op deze manier maak je er naast een race tegen de klok, ook een onderlinge wedstrijd van. Praat daarna gezellig na over de verschillende aanwijzingen en waar jouw team vastliep. Door eens iets heel anders met je collega’s te ondernemen zie je ze van een andere kant. De Escape Room in Tilburg is een avontuur wat je aangaat. Je weet niet precies wat je kunt verwachten, en dat maakt het extra spannend.

Check hieronder onze intromovie, hiermee kom je helemaal in de stemming. GELUID AAN!

Een geweldig spel in hartje Breda! Het spel geeft een mooie twist aan het fenomeen escape room. Normaal zit je opgesloten in een kamer om puzzels en raadsels op te lossen voor de tijd om is. Pirate Escape vind zowel binnen als buiten plaats en laat je de binnenstad van Breda ontdekken. Erachter zit een leuk verhaal en het is leuk voor mensen die Breda al kennen maar ook als je nog niet bekend bent (een moeilijke en makkelijke versie) Echt een aanrader!

- Corine de Wit

Een outdoor escape game! Sterke puzzels, leuk (piraten) verhaal en racen tegen de klok zoals je dat gewend bent in een Escape Room. Als je op zoek bent naar een leuke variant op Escape Room kan ik dit alleen maar aanraden, waarom zou je ook opgesloten moeten worden tussen 4 muurtjes 🙂
Alles vind plaats op korte afstand van de hoofdlocatie, dus je hoeft niet ver te lopen.

- Corine de Wit2