Ontsnap jij uit ‘Back to the ’90s’?

Boek en ontvang een gratis borrelplank bij succesvolle Escape!

Uniek in Nederland: ‘Back to the ’90s!’ escape room Tilburg. Een avontuur vol met muziek, unieke puzzels en retrospellen!

Vanaf NU te spelen. Een feest der herkenning! Graag ontvangen wij u en uw gezelschap bij Café Karel midden in het hart van Tilburg! 

Back to the 90's - escape room Tilburg

15896121_923395187795055_7539059339688394533_oBREAK IN ROOM!
Escape Room? Dat is zoooooooo 2016…Bij ons wordt je niet opgesloten maar moet je eerst onze tijdmachine kraken om toegang te krijgen tot de ’90s!
Je hebt 55 minuten de tijd om in te breken in onze ’90s kamer en de unieke Gouden Furby te stelen. Ontsnappen jullie daarna ook nog op tijd uit de tijdmachine? Dan krijg je toegang tot ons Rad van Fortuin, waarbij je kans maakt op een ECHTE JACKPOT!

Houd jij van humor, retrogames, puzzelen, muziek en de jaren 90 ? fb-post

Wij bieden een supergaaf, interactief avontuur en een feest der herkenning met authentieke jaren 90 games, technologie, humor, muziek en zelfs kleding. Je hebt dan ook geen kennis van de jaren 90 nodig om het spel te kunnen spelen, maar je maakt gebruik van deze attributen om de Escape Room uit te spelen. 

Meedoen=beleven! Je gelooft je oren en ogen niet, maar het gebeurt allemaal bij Café Karel in Tilburg.

‘Back To The ’90s’ is een gaaf, interactief – ‘break-in-the room’ spel in een jaren 90 setting! Een hilarisch en supergezellig avontuur voor jong en oud!

Op de pagina Arrangementen kun je zien welke mogelijkheden er zijn in combincatie met diner, lunch of borrel.

Vraag meer info aan of reserveer direct (Je kunt dan gelijk zien welke tijden er vrij zijn).

(Voor groepen van 3-8 personen, vanaf 16 jaar en ouder)

Bedrijfsuitje of teamuitje

Ook voor een bedrijfsuitje is de escape room een leuke activiteit. Ga in verschillende teams het spel spelen, welk team heeft de minste tijd nodig om te ontsnappen? Op deze manier maak je er naast een race tegen de klok, ook een onderlinge wedstrijd van. Praat daarna gezellig na over de verschillende aanwijzingen en waar jouw team vastliep. Door eens iets heel anders met je collega’s te ondernemen zie je ze van een andere kant.  Escape Room Tilburg is een avontuur wat je aangaat. Je weet niet precies wat je kunt verwachten, en dat maakt het extra spannend. 

5 redenen om te boeken:

  • 100% Uniek in Europa

  • BREAK IN ROOM

  • GRATIS BORRELPLANK NA AFLOOP

  • 100% 90’s Fun, Nostalgie, Retro, Muziek & Film

  • Inclusief ‘90’s Style’ Teamfoto als aandenken!

Check hieronder onze intromovie, hiermee kom je helemaal in de stemming. GELUID AAN!

Veelgestelde Vragen: 

1. Hoeveel kamers hebben jullie in Tilburg?
Op dit moment hebben wij een escape room geschikt voor 8 spelers tegelijk.

2. Met hoeveel personen kunnen wij in de Escape Room?
Wij hanteren een maximaal aantal personen van 8 per keer in de Escape Room. Het is mogelijk om de Escape Room met grotere groepen te spelen. Neem voor meer informatie contact met ons op! De ideale bezetting is 5 a 6 personen!

3. Waarvoor is Escape Room zoal geschikt?
De Escape Room is geschikt vanaf 12 jaar. De Escape Room biedt een unieke uitdaging, waarin de communicatie en samenwerking van de spelers goed wordt getest. Dit uitje is ideaal als bijvoorbeeld een teambuilding activiteit of met een vriendengroep. Het is niet noodzakelijk om kennis van de 90-er jaren te hebben om Escape Room te kunnen beleven.

4. Hoe laat moeten wij van te voren aanwezig zijn?
De deelnemers worden geadviseerd om minimaal 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. Op die manier wordt het ook geen haastwerk:)

5. Is het mogelijk om bij de Escape Room een hapje te eten en een drankje te doen?
Ja, dit is mogelijk! Wij zijn gevestigd in horecalocaties in de binnensteden. Het is hier mogelijk om de Escape Room te combineren met allerlei soorten arrangementen zoals een borreluur of lunch/diner.Neem voor een voorstel gerust contact met ons op.

6. Hoelang duurt de Escape Room?
De Escape Room duurt maximaal 55 minuten.

7. Hoe oud moet ik zijn om de Escape Room bij jullie te spelen?
In onze Escape Room geldt een minimale leeftijd van 12 jaar. Onze kamers zijn niet eng dus jonger mag soms ook wel.

8. Kan ik een afspraak kosteloos annuleren?
Ja, het is mogelijk om de reservering kosteloos te annuleren. Dit kan tot 48 uur van te voren, voordat de reservering gepland stond. Wordt de reservering binnen de 48 uur geannuleerd, dan worden de kosten toch in rekening gebracht.

9. Kan ik met PIN betalen?
Escape Room Brabant en de horecalocaties waar wij mee werken zijn aparte bedrijven. Consumpties betaalt u op de dag zelf bij de horecalocatie. Escape Room dient ter plaatse betaalt te worden via PIN.  Als u een factuur wenst te ontvangen is dit geen probleem en kunt u dit aan ons aangeven.

11. Is onze Escape Room toegankelijk voor mindervaliden?
Lastig, onze room bevindt zich op de 2e verdieping en is alleen bereikbaar met een trap.