Facebook Arrangementen met escape room uitje boeken - Escape Brabant

[av_section min_height='100' min_height_px='500px' padding='no-padding' shadow='no-border-styling' bottom_border='no-border-styling' id='sec1' color='main_color' custom_bg='' src='' attachment='' attachment_size='' attach='scroll' position='top left' repeat='no-repeat' video='' video_ratio='16:9'] [av_two_fifth first] [/av_two_fifth][av_three_fifth] [av_textblock size='' font_color='' color='']

Breda

Een ontsnapping uit ‘Mission Impossible’ is een unieke belevenis. De room bevindt zich in de ondergronde Bredase tunnels uit 1600. Kruip in de huid van een geheim agent gebruik al je skills om bij de goudstaaf te komen zonder dat het alarm af gaat! Bij ons is het mogelijk om jullie missie te combineren met een diner, lunch, borrel of een andere leuke activiteit. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor Breda.
[/av_textblock] [av_textblock size='' font_color='' color='']

Tilburg

Houd jij van humor, retrogames, puzzelen, muziek en de jaren 90? Stap in de tijdmachine en dans jezelf een weg naar de eindkluis tijdens dit unieke escape avontuur. Bij ons is het mogelijk om jullie tijdreis te combineren met een diner, lunch, borrel of een andere leuke activiteit. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor Tilburg.
[/av_textblock] [/av_three_fifth][av_codeblock wrapper_element='' wrapper_element_attributes=''] [/av_codeblock] [/av_section] Link Events.

Combineer Escape Room Breda met een interactieve citygame, waarbij jullie zowel Escape Room als het stadsspel spelen. Zie hieronder onze mogelijkheden.